Poukaz na základní baristický kurz
Budoucí i stávající baristé, zaměstnanci kaváren i kávový nadšenci, přijďte prohloubit své znalosti o espressu.
Kurz se skládá ze dvou částí.
První část se věnuje teorii. Dozvíte se informace o samotné kávě. O mlýnku a jeho nastavení a údržbě. Ukážeme vám, jak funguje kávovar a jak se káva správně připravuje.
Druhá část je o praxi. Naučíme vás správně zacházet s mlýnkem. Dále pokračujeme praxí u kávovaru, zaměřené na přípravě espressa, našlehání pěny a výroba cappuccina, macchiata a café latte.
Školení trvá jeden den. V ceně kurzu je zahrnutý veškerý materiál. Po kurzu vystavujeme certifikát o absolvování. Počet účastníků 3–5.
Kurz se skládá ze dvou částí.
První část se věnuje teorii. Dozvíte se informace o samotné kávě. O mlýnku a jeho nastavení a údržbě. Ukážeme vám, jak funguje kávovar a jak se káva správně připravuje.
Druhá část je o praxi. Naučíme vás správně zacházet s mlýnkem. Dále pokračujeme praxí u kávovaru, zaměřené na přípravě espressa, našlehání pěny a výroba cappuccina, macchiata a café latte.
Školení trvá jeden den. V ceně kurzu je zahrnutý veškerý materiál. Po kurzu vystavujeme certifikát o absolvování. Počet účastníků 3–5.