Poukaz na základní baristický kurz

    Poukaz na základní baristický kurz
     
     
    Budoucí i stávající baristé, zaměstnanci kaváren i kávový nadšenci, přijďte prohloubit své znalosti o espressu.  
    Kurz se skládá ze dvou částí.  
    První část se věnuje teorii. Dozvíte se informace o samotné kávě. O mlýnku a jeho nastavení a údržbě. Ukážeme vám, jak funguje kávovar a jak se káva správně připravuje.  
    Druhá část je o praxi. Naučíme vás správně zacházet s mlýnkem. Dále pokračujeme praxí u kávovaru, zaměřené na přípravě espressa, našlehání pěny a výroba cappuccina, macchiata a café latte.  
    Školení trvá jeden den. V ceně kurzu je zahrnutý veškerý materiál. Po kurzu vystavujeme certifikát o absolvování. Počet účastníků 3–5.  
     
     
    Máte nějaký dotaz na tento produkt? Neváhejte a zeptejte se nás.
    *
     
     
    *

    Znovu vygenerovat
    Kontrolni kod
     
     
     
    Rychlé vyhledávání
    Facebook
    Poslední navštívené produkty
    Nákupní košík

    Košík je prázdný

    0
     
    © Rebeľs Coffee House - pražírna kávy
    « Předchozí