Poukaz na kurz příprava filtrované kávy
Čtyřhodinový kurz pro všechny nadšence přípravy filtrované kávy v domácích podmínkách.
V první fázi workshopu se seznámíte se základními senzorickými vlastnostmi kávy a naučíte se rozpoznat časté defekty v chuti. Dále si představíme některé hlavní faktory ovlivňující výslednou chuť filtrované kávy - vodu, mlýnek a různé způsoby extrakce/filtrace. Zbytek workshopu bude věnovaný samotné přípravě, kdy si vyzkoušíte nejoblíbenější metody přípravy jako Hario V60, Aeropress, Vacuum Pot, Clever atd.
Počet účastníků kurz 2-6
V první fázi workshopu se seznámíte se základními senzorickými vlastnostmi kávy a naučíte se rozpoznat časté defekty v chuti. Dále si představíme některé hlavní faktory ovlivňující výslednou chuť filtrované kávy - vodu, mlýnek a různé způsoby extrakce/filtrace. Zbytek workshopu bude věnovaný samotné přípravě, kdy si vyzkoušíte nejoblíbenější metody přípravy jako Hario V60, Aeropress, Vacuum Pot, Clever atd.
Počet účastníků kurz 2-6